طب سوزنی

  1. خانه
  2. /
  3. طب سوزنی

در کلام مختصر مواردی که اثبات شده است که طب سوزنی اروپایی(علمی) در درمان آنها مفید است، در وهله اول درمان دردهای اسکلتی عضلانی حاد و مزمن (دردهایی مثل کمر درد،درد گردن،زانو، شانه، لگن، مچ دست و پا و …) و گرفتگی ها و کشیدگی های عضلات می باشد.

موارد دیگری که می توان نتایج خوبی از درمان با سوزن مشاهده کرد، شامل سردردهای مزمن از قبیل میگرن و سردردهای تنشی می باشد. که با چندین جلسه مداوم طب سوزنی شدت دردها کاهش و فواصل بین حملات درد افزایش می یابد.

مورد دیگری که از طب سوزنی بعنوان درمان مکمل کمک گرفته میشود،در رژیم های کاهش وزن است. مواردی که در طول رژیم افراد دچار تثبیت وزنی شده و با وجود ادامه رژیم غذایی کاهش وزن مطلوب ندارند ، و همچنین افرادی که اشتهای آنها بسیار بالا و غیر قابل کنترل است، از طب سوزنی کمک گرفته میشود.

و البته طب سوزنی در موارد زیبایی هم کاربرد دارد.

 

نحوه انجام و مدت زمان طب سوزنی چگونه است؟

طب سوزنی توسط سوزنهای بسیار نازک و استریل و یکبار مصرف توسط پزشک انجام می پذیرد. عمق فرو رفتن سوزنها براساس علت درد و ناحیه مورد درمان متفاوت و بین نیم سانت تا 5 سانت می باشد.

برای گرفتن بهترین نتیجه از طب سوزنی باید در هفنه حداقل دو جلسه و حداکثر 3 جلسه انجام پذیرد.  و تعداد جلسات مورد نیاز با توجه به علت زمینه ای اغلب بین 5 تا 10 جلسه است. یکی از عوامل مهم در نتیجه مطلوب، انجام دادن آن در فواصل نزدیک به هم می باشد.

مدت زمانی که سوزن در محل می ماند حدود 10 تا 15 دقیقه است.

ارتباط با من

اینستاگرام

dr.mina.najmabadi

تلگرام

09192990377

ایمیل

info@drminanajmabadi.com

تخصص پزشکی ورزشی چیست و درمان کدام بیماریها را به عهده دارد؟

حوزه اصلی درمانی در این رشته مربوط به آسیب های اسکلتی عضلانی می باشد. این آسیب ها می توانند در زمینه ورزش یا فعالیت های روزانه اتفاق افتاده باشد. به زبان ساده تر دردهای مرتبط با مفاصل ، استخوانها و عضلات مانند درد کمر، دردهای گردنی ، آرتروز زانو، پارگی رباطها و عضلات اطراف زانو، گرفتگی های عضلات پشت، دردهای لگنی و لنگش، درد مچ دست و پا یا آرتروز مفاصل مچ، مشکلات مربوط به کف پا مانند صافی کف پا و خار پاشنه و… ،دردهای شانه یا کاهش تحرک شانه، دردهای ناحیه آرنج ، مشکلات مربوط به انگشتان دست و …

حوزه کاری دیگر این رشته مربوط به بازتوانیهای قلبی و ریوی در بیماران قلبی اعم از افراد با سابقه جراحی قلب ، استنت گذاری و یا بیماریهای مادرزادی قلبی ، نارسایی قلب و… ،بیماران ریوی از جمله افراد با بیماریهای زمینه ای که باعث فیبروز بافت ریه و کاهش حجم عملکردی آن شده است و افراد دارای برونشیت های مزمن و… می باشد. البته این حوزه فقط در حیطه بیمارستانی و با دستگاههای پیشرفته مانیتورینگ قابل انجام است.

حوزه بعدی تنظیم رژیم های غذایی کاهش یا افزایش وزن و تغییر ترکیب بدنی برای افراد ورزشکار و غیر ورزشکار، و همچنین تجویز و تنظیم دوز مکمل های ورزشی مورد نیاز ورزشکاران براساس نوع ورزش فرد و ترکیب بدنی ایده آل مورد نیاز در رشته حرفه ای می باشد.